המתכון שרימפס גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפלים, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק גמביה חסילונים, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את שמן צמחי וקמח לתוך תנור ברזל יצוק 5 עד 6 ליטר הולנדית להקציף יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים על המדף האמצעי של התנור, חשופים ואופים במשך 1 1/2 שעות, מטאטא 2 עד 3 פעמים לאורך כל תהליך הבישול.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בעוד רביכה הוא אפייה, דה ראש, לקלף devein השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים את השרימפס בקערה ולהגדיר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הראשים ואת הפגזים בסיר 4 ליטר יחד עם 2 ליטרים של מים, להגדיר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה או עד הנוזל מצטמצם 1-ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום ומאמץ את הנוזל לתוך מיכל, זורק את המוצקים.
9
לאחר הנביכה נעשית, בזהירות להסיר אותו מהתנור ולהגדיר על חום בינוני גבוה. בעדינות להוסיף את הבצל, סלרי, פלפלים ירוקים ושום ומבשלים, נע כל הזמן במשך 7 עד 8 דקות או עד הבצל מתחיל להפוך שקוף.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל שחור, טימין, פלפל קאיין, ועלי דפנה ומערבבים לשלב. בהדרגה להוסיף את מרק שרימפס תוך לטאטא ללא הרף. הפחת את החום לנמוך, לכסות ולבשל במשך 35 דקות. כבה את החום, להוסיף את השרימפס ונקניק ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
הוסף את אבקת הקובץ תוך ערבוב כל הזמן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.