קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות100
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 306 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סלרי, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק דגים, מרק לוע דגים, ו מרק דגים פשוט.

הוראות

1
לטחון גס את כרישה, סלרי, שום, פטרוזיליה, כוסברה ופלפל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים את השמן בסיר כבד רחב מעל בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תערובת הקרקע לסיר ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים לסיר את חלקי הדגים עטופים בכותנה, עגבניות שימורים, תפוחי אדמה, יין, קאיין, ציפורן, עלי דפנה, פפריקה, זעפרן, מלח ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את הליקר, דגים ופלפל, ומבשלים עוד כמה דקות, רק עד הדג מבושל דרך. לחץ על cheesecloth לשחרר כמה שיותר נוזל לפני שאתה משליך. התאם את המרקם והתבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
6
מוסיפים עלי שומר טריים לקישוט, אם תרצה בכך. עושה עשרות מנות בשפע.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר12קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל קאיין, או יותר לפי הטעםפלפל קאיין, או יותר לפי הטעם4(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך בשלישיםסלרי, לחתוך בשלישים1חבורה קטנהכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1581 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון1קילוגרםדגים כשרים ללא עצמות, ללא עור כגון סלמון, אריח, או סנאפר לחתוך לקוביות 1 אינץדגים כשרים ללא עצמות, ללא עור כגון סלמון, אריח, או סנאפר לחתוך לקוביות 1 אינץ1חבורהפטרוזיליה שטוחהפטרוזיליה שטוחה1כף. חומץ ביין אדוםמעבד מזון, סיר, cheesecloth או muslinמעבד מזון, סיר, cheesecloth או muslin4largesסגור שום, קלופיםסגור שום, קלופים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםקרקע קמצוץ גדולקרקע קמצוץ גדול4largesכרישה, פרוסכרישה, פרוס1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2largesתפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ '(או תת 1 שורש סלרי בינוני)תפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ '(או תת 1 שורש סלרי בינוני)1פלפל אדום, זרע וחתך לחתיכותפלפל אדום, זרע וחתך לחתיכות2צביטות גדולותזעפרןזעפרן1ראשוזנב 1 של סלמון גדול או כל דג גדול וכשר אחר, עטוף באופן רופף אך מאובטח בכותנהוזנב 1 של סלמון גדול או כל דג גדול וכשר אחר, עטוף באופן רופף אך מאובטח בכותנה12קצת קישואים קצוציםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם2בצל צהוב בינוני, קצוץ1/2 ליטר מים1/2 ליטר מים2קרום: פירורי קרקר גרהםanisette או arack (ודא ליקר הוא KFP)anisette או arack (ודא ליקר הוא KFP)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו