תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים חזיר מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך; להסיר חזיר מלח, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. תניח בצד את החזיר המלוח.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בצל מטוגן בטפטופים חמים על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.