אם יש לך שמן זית, חוטי זעפרן, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומברישים את שני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים עד קריספ, כ -30 דקות. לשפשף 1 צד של כל טוסט עם צד לחתוך של שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לצלול לובסטר קפיצת ראש לתוך סיר 6-8 ליטר של מים רותחים, ואז לבשל, מכוסה, 2 דקות מרגע הלובסטר נכנס למים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
להעביר לובסטר עם מלקחיים למסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להשליך מים חמים בסיר. שים לובסטר בתבנית אפייה רדודה. לסובב את הציפורניים עם פרקי אצבעות מהגוף, ולאחר מכן לפצח טפרים עם פטיש או מערוך טפרים נפרדים מפרקי האצבעות. חצי גוף וזנב לאורך דרך פגז עם מזמרה מטבח, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך פגז לחתיכות 2 אינץ'. להזמין מיצי לובסטר המצטברים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
3
מבשלים עגבניות, בצל ושום בשמן בסיר מנוקה 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 5-7 דקות. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מערבבים תפוחי אדמה לתוך עגבניות עם בריכות שומר, עלה דפנה, זעפרן, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים חתיכות עבות יותר של דגים וזרגים למרק ומבשלים, מכוסה, 2 דקות. מערבבים במולים, שרימפס, לובסטר, כולל מיצים, ודגים הנותרים ומבשלים, מכוסה, עד שהם מבושלים רק דרך ומולים פתוחים לרווחה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
(להתאים לפי טעם אישי)
6
מערבבים 3 כפות מרק מן המרק לתוך rouille עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)
7
מסדרים 2 קרוטונים בכל אחד מ-6 עד 8 קערות מרק עמוקות. בזהירות להעביר דגים פירות ים מן המרק כדי קרוטונים עם כפית מחוררת, ואז מצקת קצת מרק עם ירקות על מאכלי ים.