אם יש לך שמן זית, חוטי זעפרן, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומברישים את שני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים עד קריספ, כ -30 דקות. לשפשף 1 צד של כל טוסט עם צד לחתוך של שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לצלול לובסטר קפיצת ראש לתוך סיר 6-8 ליטר של מים רותחים, ואז לבשל, מכוסה, 2 דקות מרגע הלובסטר נכנס למים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר לובסטר עם מלקחיים למסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להשליך מים חמים בסיר. שים לובסטר בתבנית אפייה רדודה. לסובב את הציפורניים עם פרקי אצבעות מהגוף, ולאחר מכן לפצח טפרים עם פטיש או מערוך טפרים נפרדים מפרקי האצבעות. חצי גוף וזנב לאורך דרך פגז עם מזמרה מטבח, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך פגז לחתיכות 2 אינץ'. להזמין מיצי לובסטר המצטברים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מבשלים עגבניות, בצל ושום בשמן בסיר מנוקה 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 5-7 דקות. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מערבבים תפוחי אדמה לתוך עגבניות עם בריכות שומר, עלה דפנה, זעפרן, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים חתיכות עבות יותר של דגים וזרגים למרק ומבשלים, מכוסה, 2 דקות. מערבבים במולים, שרימפס, לובסטר, כולל מיצים, ודגים הנותרים ומבשלים, מכוסה, עד שהם מבושלים רק דרך ומולים פתוחים לרווחה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מסדרים 2 קרוטונים בכל אחד מ-6 עד 8 קערות מרק עמוקות. בזהירות להעביר דגים פירות ים מן המרק כדי קרוטונים עם כפית מחוררת, ואז מצקת קצת מרק עם ירקות על מאכלי ים.