מרק דגים חמוץ עם כרוב נאפה ופטריות אנוקי
מרק דגים חמוץ עם כרוב נאפה ופטריות אנוקי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה סנאפר, מלאי דגים, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק חם וחמוץ עם אוזני עץ וכרוב נאפה, מרק מיסו עם פטריות אנוקי, ו מרק מיסו עם פטריות אנוקי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מספריים, לחתוך את האטריות צלופן לאורכים 3 אינץ'. בקערה חסינת חום, לכסות את האטריות עם מי ברז חמים מאוד ולתת לעמוד עד ברור וגמיש, על 5 דקות; לנקז.
בסיר גדול, להביא את המניה, בצל ירוק חרדל נוזלי כבישה, זנגביל 1 כף כל אחד חומץ אורז ורוטב דגים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 15 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים על אש מתונה במשך 10 דקות.
מוסיפים את פטריות אנוקי ואת האטריות צלופן ומבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים את הדג למרק ומבשלים עד בקושי מבושל דרך, על 2 דקות.
מוסיף את הכוסברה, ירקות חרדל כבושים ואת הנותרים 1 כף כל אחד חומץ אורז ורוטב דגים.
מגישים, מעבירים רוטב דגים נוסף וחומץ ליד השולחן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.