זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: מרק דגים ים תיכוני, מרק דגים ים תיכוני עבה, ו מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille.
הוראות
1
מניחים בצל, פלפל ירוק, שום, עגבניות, מרק עוף, רוטב עגבניות, פטריות, זיתים, מיץ תפוזים, יין, עלי דפנה, בזיליקום יבש, זרעי שומר ופלפל לתוך סיר איטי. מכסים, ומבשלים על 4 נמוך עד 4 1/2 שעות או עד ירקות הם במכרז פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פירורי לחם, כמה חופנים
כגון קנאת מלאך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מים חמים (100°F)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים שרימפס וקלה. כיסוי. מבשלים 15 עד 30 דקות, או עד שרימפס אטום.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.