מרק דלורית עם צרוב רדיקיו
מרק דלעת סקווש עם צרוב Radicchio נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 247 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו ניוקי עם קישוא חורף וצרוב רדיקיו, דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה, ו דלורית צלויה, רדיקיו ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו; להסיר זרעים.
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מכרז. לגרוף את עיסת; להפריש. השליכו עורות.
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, מרווה וקורנית; מבשלים 15 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סקווש, מים, 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, ושום טחון; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
מניחים על תערובת סקווש 2 1/2 כוסות בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
יוצקים מרק מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם שאריות תערובת סקווש, 2 1/2 כוסות בכל פעם.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים רדיקיו, 1/4 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית; לטגן 5 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר מהחום; טפטוף עם חומץ, משליך למעיל. מצקת 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם 1/3 כוס radicchio ו 1 כף גבינה.