מרק דלעת ובטרנוט מוקרם
. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו גזר, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת מתובל-דלעת, מרק דלעת ודלעת, ו מרק דלעת צלוי.
הוראות
מניחים את קוביות דלעת סקווש בסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום; מבשלים עד מכרז, על 30 דקות.
מסננים את המים, ומניחים את הדלעת בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה, ואז מבשלים את הגזרים, הבצל והסלרי עד למכרז, כ -10 דקות.
מניחים את הירקות, דלעת מבושלת סקווש, שמנת, שמנת חמוצה לתוך בלנדר. כיסוי, ו רסק עד חלקה, עובד בקבוצות במידת הצורך.
מעבירים את הירקות מעורבבים לסיר מרק; מערבבים במרק העוף, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, ואז מבשלים בעדינות במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד המרק מתבשל, מניחים את חצאי הדלעת, חותכים צדדים למעלה, על תבנית האפייה המוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת מבושל דרך, 15 עד 20 דקות. התחל את broiler, ומניח את חצאי הדלעת תחת broiler על 6 אינץ ' ממקור החום כדי חום את הצד לחתוך של הדלעות,אם תרצה.
מניחים קערת דלעת לתוך צלחת מרק לקשט; מגישים מרק בקערות הדלעת, ומפזרים כל מנה עם גבינת אסיאגו.