קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה

מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה
מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 450 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטה קון לה צוקאן אלה נפולטנה (פסטה עם דלעת חורף, בסגנון נאפולי), ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו מרק ירקות שמנת (קרמה דה ורדורס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה על אש גבוהה עד שהחמאה מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הלחם, עובדים בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים על אש גבוהה עד להזהבה ופריכה. משפשפים כל פרוסת לחם בצד החתוך של 1/2 שן שום, חותכים לחתיכות קטנות מאוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בסיר בינוני מחממים את יתרת החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הדלעת, המלח והפלפל, לפי הטעם, הקינמון ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהדלעת רכה מאוד ומתפרקת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נייר אורזנייר אורז
סכין קילוףסכין קילוף
6
מוסיפים את פירורי הלחם והחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על בינוני-נמוך למשך 15 דקות, מכוונים את התיבול ומגישים מיד על נתחי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס