מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה
מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 450 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטה קון לה צוקאן אלה נפולטנה (פסטה עם דלעת חורף, בסגנון נאפולי), ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו מרק ירקות שמנת (קרמה דה ורדורס) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה על אש גבוהה עד שהחמאה מקציפה ושוככת.
מוסיפים את הלחם, עובדים בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים על אש גבוהה עד להזהבה ופריכה. משפשפים כל פרוסת לחם בצד החתוך של 1/2 שן שום, חותכים לחתיכות קטנות מאוד ומניחים בצד.
בסיר בינוני מחממים את יתרת החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הדלעת, המלח והפלפל, לפי הטעם, הקינמון ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהדלעת רכה מאוד ומתפרקת.
מוסיפים את פירורי הלחם והחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על בינוני-נמוך למשך 15 דקות, מכוונים את התיבול ומגישים מיד על נתחי לחם.