קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה

מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה
מרק דלעת חורף קרמי: קרמה די זוקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 450 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטה קון לה צוקאן אלה נפולטנה (פסטה עם דלעת חורף, בסגנון נאפולי), ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו מרק ירקות שמנת (קרמה דה ורדורס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה על אש גבוהה עד שהחמאה מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הלחם, עובדים בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים על אש גבוהה עד להזהבה ופריכה. משפשפים כל פרוסת לחם בצד החתוך של 1/2 שן שום, חותכים לחתיכות קטנות מאוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בסיר בינוני מחממים את יתרת החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הדלעת, המלח והפלפל, לפי הטעם, הקינמון ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהדלעת רכה מאוד ומתפרקת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סכין קילוףסכין קילוף
6
מוסיפים את פירורי הלחם והחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על בינוני-נמוך למשך 15 דקות, מכוונים את התיבול ומגישים מיד על נתחי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות