אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, מרק דלעת חמאה ג'ינג'י עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-7 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 263 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, מלח, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק דלעת חמאה ג'ינג'י עם קרם פקאן חריף, דלעת חמאה ג'ינג'ית ופאי דלעת חמאה ג'ינג'י.
הוראות
1
מניחים דלעת ב-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מטפטפים 4-1/2 כפיות שמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 30 דקות, תוך ערבוב כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים 5-10 דקות יותר או עד לריכוך. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקומקום למרק מטגנים את הבצל בחמאה והשמן הנותר במשך 5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר, הקארי, המלח והפלפל; לבשל 2 דקות. מערבבים פנימה תפוחי אדמה; לבשל 2 דקות יותר. מערבבים פנימה מרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.