המתכון מרק דלעת מקסיקני מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אם יש לך שום, בצל, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מתכון מרק דלעת מקסיקני, מרק דלעת מקסיקני שמנת, ו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean.
הוראות
1
מחממים סיר גדול. Sauté רוב הבצל (להזמין כמה לקישוט) על אש בינונית עד שהם מתרככים; להוסיף שום ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את המרק, דלעת, שעועית צ ' ילי, jalapeño, ותפוחי אדמה. מערבבים אורגנו, קאיין, וכמון. מביאים לרתיחה ולאחר מכן פונים למטה לרתיחה. מבשלים במשך כ 30 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 5 דקות. מערבבים בחלב הסויה, מוסיפים מלח לפי הטעם, ומגישים מיד מעוטר בכוסברה או פטרוזיליה ובצל (בתוספת חלפיניו לקוביות, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סוימילק
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.