מרק דלעת עם מרווה חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרווה, תפוח חמוץ, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, מרק דלעת ודלעת צלוי עם מרווה, ו דלעת צלויה, פנקטן ומרק מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, תפוח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
תפוח
בצל
3
מערבבים את מחית הדלעת, יין, מרווה ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
עלי דפנה
מרווה
יין
4
מוסיפים את המים, מרק, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מרק
מים
מלח
5
מוסיפים את החזיר ומבשלים, חשופים, עד שהירקות רכים, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
חם
6
הסר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
1
בואו סוביניון בלאן מגניב או פום בלאן מקליפורניה להביא שילוב של טעמים פירות ועשבי תיבול לשחק עם התפוח ומרווה של המרק.