מרק דלעת קטיפתי עם גבינה כחולה ובייקון
מרק דלעת קטיפתי עם גבינה כחולה ובייקון לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. אם יש לך בייקון, חצי וחצי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. 162 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק דלעת עם בייקון וגבינה כחולה, מרק דלעת עם בייקון וגבינה כחולה, ו מרק דלעת קטיפתי ושעועית שחורה.
הוראות
מערבבים יחד את הדלעת, ציר העוף, חצי וחצי, שאלוט, מולסה, חמאה, תבלין פאי דלעת, מלח ופלפל קאיין בסיר גדול על אש נמוכה; מבשלים 10 דקות.
בינתיים מניחים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים עד שהם פריכים; מוציאים למגבות נייר לניקוז, ואז מצננים ומתפוררים.
מצקת מרק לקערות. למעלה עם בייקון וגבינה כחולה.