מרק הדגים הקטן שלי
מרק הדגים הקטן שלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1547 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצלים, שיני שום, מלאי דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק דגים, מרק לוע דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הירקות למרק לחתיכות (עגבניות, בצל, גזר, כרישה, סלריאק, זנגביל).נקו את ההרינג, הסירו את הסנפיר הגבי וחתכו אותם לחתיכות גדולות יותר. אם אתה רוצה אתה יכול להשאיר את סנפיר הזנב.
מחממים שמן זית בסיר ושור הרינג משני הצדדים במשך כ 1 דקה. אם לא הסרת את סנפירי הזנב, הסר את ארבעת החלקים האלה והנח אותם בצד.
מוסיף את פילה אנשובי לצרוב עוד דקה.
מוסיפים את כל הירקות, אבקת קארי ואבקת פלפל קאיין ומבשלים כ 3 דקות. מערבבים היטב.
מוסיפים מרק דגים ומים ומבשלים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים כ 1 שעה ומערבבים מעת לעת.בעוד המרק מתבשל לחתוך את פילה דגים לחתיכות בגודל ביס. נקה את prawns הנמר. תניח בצד.עבור איולי לחתוך את השום לחתיכות ולהוסיף אותו יחד עם שמן זית חלמונים לתוך מעבד המזון שלך.
מערבבים עד חלק וקרם. מלח לפי הטעם. שים איולי לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
חותכים לחם צרפתי לפרוסות וטוסט עד חום זהוב. תניח בצד.לאחר 1 שעה בישול לקחת מרק מחום ומרק מחית עד חלקה. אתה יכול לעשות את זה במעבד המזון שלך. המרק צריך להיות חלק מאוד קרמי. אתה יכול לסנן את המרק כדי להסיר את כל החלקים הנותרים עצמות דגים.שים מרק על תנור על אש נמוכה שוב ולהוסיף שרי, מיץ ליים, סוכר, זעפרן.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף חתיכות סלמון וטילפיה, סרטנים נמר, ואת חתיכות הזנב של ההרינג.
תן להתבשל במשך כ 10 דקות או עד דגים נעשה פתיתים בקלות.מחלקים את המרק לקערות ומגישים עם איולי ולחם צרפתי קלוי בצד.הערה על "דג קטן שלם": אני משתמש בהרינג.שים לב על זנבות דגים: אני לא מסיר את סנפיר הזנב ולהשתמש חתיכות אלה לקישוט. אם אתה לא אוהב אותם, להסיר אותם. במקרה זה אתה יכול להשאיר את כל חתיכות הרינג במרק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.