מרק הדגים הקטן שלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1547 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצלים, שיני שום, מלאי דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק דגים, מרק לוע דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הירקות למרק לחתיכות (עגבניות, בצל, גזר, כרישה, סלריאק, זנגביל).נקו את ההרינג, הסירו את הסנפיר הגבי וחתכו אותם לחתיכות גדולות יותר. אם אתה רוצה אתה יכול להשאיר את סנפיר הזנב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
Celeriac
הרינג
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(להתאים לפי טעם אישי)
2
מחממים שמן זית בסיר ושור הרינג משני הצדדים במשך כ 1 דקה. אם לא הסרת את סנפירי הזנב, הסר את ארבעת החלקים האלה והנח אותם בצד.
מוסיפים את כל הירקות, אבקת קארי ואבקת פלפל קאיין ומבשלים כ 3 דקות. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5
מוסיפים מרק דגים ומים ומבשלים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים כ 1 שעה ומערבבים מעת לעת.בעוד המרק מתבשל לחתוך את פילה דגים לחתיכות בגודל ביס. נקה את prawns הנמר. תניח בצד.עבור איולי לחתוך את השום לחתיכות ולהוסיף אותו יחד עם שמן זית חלמונים לתוך מעבד המזון שלך.
חותכים לחם צרפתי לפרוסות וטוסט עד חום זהוב. תניח בצד.לאחר 1 שעה בישול לקחת מרק מחום ומרק מחית עד חלקה. אתה יכול לעשות את זה במעבד המזון שלך. המרק צריך להיות חלק מאוד קרמי. אתה יכול לסנן את המרק כדי להסיר את כל החלקים הנותרים עצמות דגים.שים מרק על תנור על אש נמוכה שוב ולהוסיף שרי, מיץ ליים, סוכר, זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
אבוקדו האס מעוך קלות
זעפרן
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריט
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מצופות שוקולד
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
9
הוסף חתיכות סלמון וטילפיה, סרטנים נמר, ואת חתיכות הזנב של ההרינג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס נמר
הרינג
אמנון
מיונז, ועוד, לפי הצורך
10
תן להתבשל במשך כ 10 דקות או עד דגים נעשה פתיתים בקלות.מחלקים את המרק לקערות ומגישים עם איולי ולחם צרפתי קלוי בצד.הערה על "דג קטן שלם": אני משתמש בהרינג.שים לב על זנבות דגים: אני לא מסיר את סנפיר הזנב ולהשתמש חתיכות אלה לקישוט. אם אתה לא אוהב אותם, להסיר אותם. במקרה זה אתה יכול להשאיר את כל חתיכות הרינג במרק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.