מרק הדלעת של ג'ודי דורש בסביבה 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למרק הזה יש 193 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו מרק שעועית לבנה של ג'ודי עם שמן צ' ילי, הסלמון של ג'ודי לאחד, ו הביצה של ג'ודי פו יונג עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל וכרישה בחמאה מומסת עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם למשך 15 דקות.
4
מסירים מהאש להתקרר.
5
יוצקים תערובת מרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה כלפי מטה; דופק כמה פעמים לפני היציאה לתערובת. פירה בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים תערובת מחית לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מערבבים בהדרגה חצי וחצי לתערובת דלעת; מבשלים עד שהמרק מחומם, 5 עד 10 דקות.