מרק הודו עליז
אם יש לכם חומוס, כוסברה טחון, בשר הודווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פינגווינים עליזים, עגבניות חצופות ועליזות, ו פינגוויני זית עליזים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות בערך, ערבוב מדי פעם עד שהוא מתחיל להתרכך.
כדי להפוך את המרק, מוסיפים את הפלפל האדום, כוסברה טחון, צ ' ילי ואורז ומערבבים סביב המחבת במשך כדקה.
יוצקים את המניה החמה, מערבבים את טורקיה וחומוס ומתבלים היטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות, עד הירקות והאורז רכים. מערבבים בכוסברה או פטרוזיליה ומוכן. (המרק יכול עכשיו להיות מקורר קפוא עד 1 חודש.)