תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק המבורגר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עגבניות פחית, פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סדרת מרק בשר-חלק 4: מרק המבורגר, מרק המבורגר, ו מרק המבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר עם בצל, סלרי, ושום.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הסיר מהחום ולנקז את כל השומן שאתה יכול. (להשליך את השומן ברגע שהוא מתקרר.) להחזיר את הסיר לחום ולהוסיף את שאר החומרים. מערבבים לשלב, ואז מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ואז לכסות את הסיר ומבשלים את המרק במשך 15-20 דקות יותר, עד תפוחי אדמה הם במכרז אבל לא רגשני מדי. מרק צריך להיות קצת עבה, אבל אם אתה רוצה שזה יהיה יותר "מרקי," להוסיף 1 עד 2 כוסות יותר מרק או מים חמים וחום דרך. לטעום ולהתאים תבלינים, הוספת מלח יותר במידת הצורך.