קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות34
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כרוב, גזר, תערובת רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק בית קפה Ospidillo, The Ospidillo Cafe Pica De Gallo, ו קפה Ospidillo פטריות גורמה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את פלפל, בצל, נקניק איטלקי ב 3 כפיות של שמן זית עד הנקניק יש השחמה, (כ 12 דקות). בזמן שהוא מתבשל, לשבור את הנקניק ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ניקוז ולהשליך grease.In סיר בישול גדול, יוצקים את תערובת נקניק, סלרי, גזר, כרוב, עגבניות עם מיץ, מלאי בשר, V-8, ברוקולי, שום, עלי בזיליקום, תערובת רוטב איטלקי, קוביות מרק, אורגנו, רוטב חם, רוטב סויה, ושש כוסות מים, אבל לא מוסיפים את שעועית לימה או אפונה עדיין. אלה ייכנסו מאוחר יותר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי להשפיע על רתיחה איטית לכסות, ערבוב occasionally.In סיר בישול שני, יוצקים את 3 ליטרים שמורים של מים, את כפית הנותרים-מלא שמן זית ואת כפית מלח. מערבבים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה. כאשר הוא רותח, לאט להוסיף את הפסטה ולהפחית את החום כדי להשפיע על לרתיחה קלה, חשוף. מבשלים את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פשוט רך( אל דנטה), ולאחר מכן, לפני ניקוז, להסיר כוס אחת של מי הפסטה ולהוסיף אותו למרק.הלם הפסטה מנוקזת במים קרים (זה ימנע ממנו להפוך רגשני מאוחר יותר), מחדש לנקז ולהניח אותו בצד.לאחר המרק מבושל במשך שעה אחת, מוסיפים את שעועית לימה ואפונה. לאחר 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה סחוטה למרק ומאפשרים לה לבשל, חשופה, במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מגישים חם.טיפ: כשהמרק יושב, הוא יספוג יותר נוזלים. פשוט דק אותו עם מרק עוף משומר מחדש לחמם אותו אם אתה רוצה את זה רזה.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומרעוף משומר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתינוק קפוא לימה שעועיתתינוק קפוא לימה שעועית4עלי בזיליקום טריים, טחוןעלי בזיליקום טריים, טחון1כף. חומץ ביין אדוםפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביותפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרברוקולי פלורט, טרי, קצוץברוקולי פלורט, טרי, קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב, קצוץכרוב, קצוץ425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרק בשר, משומרמרק בשר, משומר8largesגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץ3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לקוביותצלעות סלרי, חתוכות לקוביות2קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.4חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1שן שום, טחוןשן שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםרוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובותרוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובות567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררותנקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טרי, קצוץבצל טרי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קונכיות פסטה (קטנות, יבשות)קונכיות פסטה (קטנות, יבשות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנקרוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנק2חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץעגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח שולחן, לבישול פסטהמלח שולחן, לבישול פסטה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.v 8 מיץ ירקותv 8 מיץ ירקות4בצל צהוב בינוני, קצוץמים, מחולקיםמים, מחולקים