קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות34
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כרוב, גזר, תערובת רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק בית קפה Ospidillo, The Ospidillo Cafe Pica De Gallo, ו קפה Ospidillo פטריות גורמה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את פלפל, בצל, נקניק איטלקי ב 3 כפיות של שמן זית עד הנקניק יש השחמה, (כ 12 דקות). בזמן שהוא מתבשל, לשבור את הנקניק ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ניקוז ולהשליך grease.In סיר בישול גדול, יוצקים את תערובת נקניק, סלרי, גזר, כרוב, עגבניות עם מיץ, מלאי בשר, V-8, ברוקולי, שום, עלי בזיליקום, תערובת רוטב איטלקי, קוביות מרק, אורגנו, רוטב חם, רוטב סויה, ושש כוסות מים, אבל לא מוסיפים את שעועית לימה או אפונה עדיין. אלה ייכנסו מאוחר יותר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי להשפיע על רתיחה איטית לכסות, ערבוב occasionally.In סיר בישול שני, יוצקים את 3 ליטרים שמורים של מים, את כפית הנותרים-מלא שמן זית ואת כפית מלח. מערבבים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה. כאשר הוא רותח, לאט להוסיף את הפסטה ולהפחית את החום כדי להשפיע על לרתיחה קלה, חשוף. מבשלים את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פשוט רך( אל דנטה), ולאחר מכן, לפני ניקוז, להסיר כוס אחת של מי הפסטה ולהוסיף אותו למרק.הלם הפסטה מנוקזת במים קרים (זה ימנע ממנו להפוך רגשני מאוחר יותר), מחדש לנקז ולהניח אותו בצד.לאחר המרק מבושל במשך שעה אחת, מוסיפים את שעועית לימה ואפונה. לאחר 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה סחוטה למרק ומאפשרים לה לבשל, חשופה, במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים3 כפות פירורי לחם מתובלים, מחולקים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מגישים חם.טיפ: כשהמרק יושב, הוא יספוג יותר נוזלים. פשוט דק אותו עם מרק עוף משומר מחדש לחמם אותו אם אתה רוצה את זה רזה.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומרעוף משומר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתינוק קפוא לימה שעועיתתינוק קפוא לימה שעועית4עלי בזיליקום טריים, טחוןעלי בזיליקום טריים, טחון1כף. חומץ ביין אדוםפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביותפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרברוקולי פלורט, טרי, קצוץברוקולי פלורט, טרי, קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב, קצוץכרוב, קצוץ425פלפל האבנרומרק בשר, משומרמרק בשר, משומר8largesגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץ3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לקוביותצלעות סלרי, חתוכות לקוביות2קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1שן שום, טחוןשן שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםרוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובותרוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובות567פלפל האבנרונקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררותנקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טרי, קצוץבצל טרי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש227פלפל האבנרוקונכיות פסטה (קטנות, יבשות)קונכיות פסטה (קטנות, יבשות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנקרוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ850פלפל האבנרועגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץעגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץ1אוראו ממולאים כפוליםמלח שולחן, לבישול פסטהמלח שולחן, לבישול פסטה340פלפל האבנרוv 8 מיץ ירקותv 8 מיץ ירקות4בצל צהוב בינוני, קצוץמים, מחולקיםמים, מחולקים