מרק העוף הטוב ביותר אי פעם
מרק העוף הטוב ביותר אי פעם הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 277 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם עופות תיבול, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).
הוראות
מניחים עוף בסיר גדול ומכסים במים.
מניחים עלי סלרי בסיר ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד העוף מבושל דרך, 30 עד 40 דקות.
הסר עוף מן הסיר ומניח בקערה עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, מסננים את נוזל הבישול, משליכים את צמרות הסלרי ומניחים את נוזל הבישול בסיר גדול.
מניחים סלרי, גזר, בצל, מרק לערבב מרק מרק עוף בסיר ולתת להתבשל. מתבלים בקורנית, עופות, בזיליקום, פלפל, עלי דפנה ופטרוזיליה.
עצם עוף לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס. להחזיר בשר לסיר. מבשלים עד שהירקות רכים וטעמים מעורבבים היטב, עד 90 דקות.
מערבבים פסטה לתוך סיר ומבשלים 10 עד 15 דקות יותר, עד אטריות הם אל דנטה.