מרק העוף של סבתא עם אטריות תוצרת בית
אם יש לך חצאי חזה עוף, ציר עוף, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אטריות תוצרת בית של סבתא רות, אטריות תוצרת בית ומרק עוף, ו מרק עוף עם אטריות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים ציר עוף לרתיחה; מבשלים חזה עוף לרתיחה עד שכבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות.
הסר עוף, מגניב, לחתוך בשר מעצם; לשמור על ציר עוף ב מבשלים נמוך.
מערבבים קמח 1/4 כפית מלח יחד באמצעות חיבור הוו הבצק בקערה של מערבל לעמוד על נמוך; מוסיפים ביצים ומים, 1 כף בזמן, עד הבצק מחזיק יחד.
מגלגלים חצי בצק 1 על משטח מקומח קלות לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך אטריות 2 עד 3 אינץ 'ארוך x 1/4 אינץ' רחב באמצעות סכין חדה טבול קמח או חותך פסטה פטוצ ' יני. חזור עם חצי בצק אחר.
להחזיר עוף למניה מבעבעת; להוסיף אטריות. מניות העונה עם פלפל שחור ומלח קמצוץ 1. מבשלים מרק עד אטריות מבושלים דרך, 15 עד 25 דקות.