מרק זנב שור I
את המתכון למרק זנב שור אני יכול להכין בסביבות 3 שעות ו-30 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 507 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -34 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב וקטוגנית . גשו לסופר וקנו מלח, פלפל גרוס, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: זנב שור קלוע , ראגו זנב שור וזנב שור מבושל ביין אדום .
הוראות
הרטיבו פטריות מיובשות במים חמים למשך 30 עד 45 דקות.
קצץ את כל השומן מזנבות השור.
מורחים על מחבת צלייה רדודה. צולים ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.
מסננים את השומן, שומרים כ-2 כפות.
הוסף 1 כוס מים לתבנית הצלייה שבה הושחמו זנבות השור.
מחממים, תוך ערבוב מתמיד, כדי להמיס מעט שחום. לְהַזמִין.
בסיר ציר גדול מטגנים בצל, גזר, פרצלון, פטריות ולפת בשומן שמור עד לריכוך, כ-10 דקות.
מוסיפים זנבות שור שחומים.
מטפטפים ברנדי על הקפיצה. לְהַצִית.
יוצקים מים שמורים והשחמה על זנבות השור והירקות.
מוסיפים את 5 כוסות המים הנותרות.
הוסף מלוח, עלה דפנה, שעורה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים לאט במשך שעתיים. מתקנים תיבול.