מרק חזיר-תירס מעושן
מרק חזיר ותירס מעושן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמנת כבדה, בשר חזיר הוסר ושמור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס מעושן, מרק תירס מעושן, ו סמוקי בייקון & קישואים תירס מרק (מתכונים דומים).
הוראות
שימוש בחלק האחורי של סכין ועובד מעל קערה בינונית, לגרד את קלח תירס לשחרר כל עיסה ומיצים; להזמין את הקורים.
בסיר מרק בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, קליפת החזיר וקלחי התירס, עיסת ומיצים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 5 דקות; להשליך את הקורים וקליפה חזיר.
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הגרעינים תירס חזיר ומבשלים עד תירס ותפוחי אדמה במכרז, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, מצקים לקערות ומגישים.