קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק חזיר-תירס מעושן

מרק חזיר-תירס מעושן
מרק חזיר ותירס מעושן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמנת כבדה, בשר חזיר הוסר ושמור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס מעושן, מרק תירס מעושן, ו סמוקי בייקון & קישואים תירס מרק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שימוש בחלק האחורי של סכין ועובד מעל קערה בינונית, לגרד את קלח תירס לשחרר כל עיסה ומיצים; להזמין את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר מרק בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים 3 כוסות מים, קליפת החזיר וקלחי התירס, עיסת ומיצים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 5 דקות; להשליך את הקורים וקליפה חזיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מוסיפים את השמנת ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הגרעינים תירס חזיר ומבשלים עד תירס ותפוחי אדמה במכרז, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, מצקים לקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת