קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק טום יאם קונג

מרק טום יאם קונג
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. אם יש לכם galangal, מיץ של סיד, להדביק צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ עשב לימון לחתוך לחתיכות בגודל matchstick.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1
מוסיפים את ראשי השרימפס וצדפים למים, ואז מבשלים 20 דקות. כבה את האש. משרים את הראשים ואת הפגזים במשך 20 דקות נוספות לפני השלכת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לקצץ עשב לימון לחתוך לחתיכות בגודל matchstick.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
3
מוסיפים מניה, דשא לימון, עלי ליים כפיר, galangal, פדי צ 'ילי, רוטב דגים, מיץ ליים, סוכר, וממרח צ' ילי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים במשך 5 דקות, מוסיפים שרימפס ואת שתי הפטריות. מבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אליקסיר גאליקסיר ג
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
GalangalGalangal
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שמורת דה מורגנזון Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.