קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק טורקיה ותפוחי אדמה עם בייקון

מרק טורקיה ותפוחי אדמה עם בייקון
מרק טורקיה ותפוחי אדמה עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.35 דולר למנה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. גשו לסופר וקנו פחות-מרק עוף נתרן, גזר, בייקון קנדי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אתני-סגנון טורקיה בייקון ותפוחי אדמה לא מרק מרק, תפוחי אדמה בטטה תרד ובייקון טורקיה המבורגרים, ו קיש ללא קרום עם קרום תפוחי אדמה ובייקון הודו.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ובייקון; מבשלים 6 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים מרק, הודו, תפוחי אדמה ומרווה קצוצה, תוך ערבוב בקצף עד לקבלת תערובת אחידה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מערבבים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מקשטים בענפי מרווה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ