מרק ירקות איטלקי הוא ללא חלב וצמחוני מרק. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 160 קלוריות. מתאים ל-7 ומחירו 77 סנט למנה מנות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם מים, אסקרול קרוע, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מרק ירקות איטלקי, מרק ירקות איטלקי, ו מרק נקניק וירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו את הסלרי, הבצל והגזר בשמן עד שהם רכים. מערבבים במים, שעועית, עגבניות, מרק, יין ותבלינים. מביאים לרתיחה. מערבבים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הפחיתו את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 13-15 דקות או עד שהפסטה רכה, מוסיפים אסקרול במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול.