מרק ירקות בשרני
מרק ירקות בשרני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. גשו לסופר וקנו ירקות מבושלים, עגבניות מבושלות, רוטב עגבניות ללא מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק ירקות בשרני, ירקות בשרניים איטיים לבישול-מרק שעורה, ו מרק טאקו בשרי.
הוראות
בתנור הולנדי בן 4 ליטר, מבשלים בשר בקר ופלפל פעמון על אש בינונית גבוהה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות ומרק; חום לרתיחה. מערבבים ירקות ומלח. להפחית חום. כיסוי; מבשלים 30 דקות או עד ירקות רכים.