מרק כרוב-לבן-שעועית עם פרושוטו
מרק כרוב-לבן-שעועית עם פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 229 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך כרוב סבוי, מרק עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקנית עם פרושוטו, כרוב ומרק שעועית לבנה, ו כרוב, שעועית לבנה, מרק נקניק.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מים, מרק, רוזמרין ומלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הכרוב הוא רך, על 20 דקות.
מערבבים את השעועית ומבשלים עד רק התחמם, על 3 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות ומפזרים פרושוטו מעל.
המלצת יין: יש מהפכה קורה ביין איטלקי, עם יותר אפשרויות מאשר אי פעם זמין מהאזורים הדרומיים של המדינה. נסה גרקו די טופו, עשיר, ארצי, לבן אגוזים מקמפניה, לליווי מושלם למרק כפרי זה.
הערות: עלים מקומט יפה להפוך savoy כרוב החבר האטרקטיבי ביותר של משפחת הכרוב. יש לו גם טעם ייחודי, רך יותר מאשר זנים אחרים, אפילו קצת מתוק. אבל אתה בהחלט יכול להחליף כרוב ירוק רגיל כאן אם אתה מעדיף.