מרק כרובית מתובל
מרק כרובית מתובל דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת כבדה, מרק עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו מרק כרובית מתובל, מרק גזר לבן וכרובית מתובל, ו מרק כרובית גזר מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את פרחי הכרובית, ומבשלים חשפו במשך 4 עד 6 דקות עד רק במכרז.
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את הכרובית סחוט, 1/4 כפית אגוז מוסקט, ומלח. מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הכרובית הוא מאוד רך, 15 או 20 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הכרובית נעה לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה את הכרובית ממש בסיר הבישול. מערבבים בקרם, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם.
מגישים עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ אגוז מוסקט.