מרק כרובית עם אגוזי פקאן וקרוטונים שיפון
מרק כרובית עם פקאן וקרוטונים שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו כרישה, שמן זית, תפוח תפוח של סבתא סמית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק כרובית עם קרוטונים, מרק כרובית קר עם בייקון וקרוטונים, ו מרק כרובית חריף עם קרוטונים שיפון שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיף את הכרישה ושום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את פרחי הכרובית הגדולים ואת התפוח ואת הטבח, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את המרק ואת ענפי הקורנית ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות.
מורחים את לחם שיפון חתוך, חתיכות פקאן ופרחי כרובית זעירים על תבנית אפייה גדולה.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית לזרוק מעיל. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ואופים, מערבבים פעם אחת, במשך כ -10 דקות, או עד קרוטונים לחם שיפון הם פריכים.
היפטר מזרעי הקורנית מהמרק. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזירו את המרק לסיר והתבשלו במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות, לפזר את קרוטונים, פקאנים וכרובית על גבי לשרת.