מרק כרישה ותפוחי אדמה
מרק תפוחי אדמה-כרישה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. לארוחה זו יש 313 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה, מלח, חלב ופלפל. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק כרישה תפוחי אדמה , מרק כרישה תפוחי אדמה ומרק כרישה תפוחי אדמה .
הוראות
בתנור הולנדי גדול מטגנים כרישה ב-1/4 כוס חמאה עד לריכוך.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, גזר, 1/2 כפית מלח ומים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהירקות רכים.
בינתיים, בסיר בינוני, ממיסים את יתרת החמאה. מערבבים פנימה קמח, פלפל ושאר המלח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה את החלב והחמין. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים לתוך ירקות. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.