מרק כרישה תפוחי אדמה
מרק כרישה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זה מושלם עבור חורף. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-5574 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם מלח ים, קורנית זרדים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק תפוחי אדמה-כרישה, מרק כרישה תפוחי אדמה, ו מרק כרישה תפוחי אדמה.
הוראות
חותכים את הכרישה לאורך, מאוורר אותם פתוח תחת מים זורמים כדי לעקור כל לכלוך או בוץ מסתתר בפנים.
חותכים את צמרות ירוק כהה קשה ולהשליך (או קומפוסט או להקפיא להכנת מלאי).
פרוס את החלקים הלבנים והירוקים של הכרישה לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מניחים את הפרוסות בקערה של מים קרים ומעוררים אותם עם הידיים כדי להוציא את כל הלכלוך שנותר. ואז לגרוף את הכרישה עם מסננת או כף מחוררת. (ראה כיצד לנקות כרישה)
לבשל כרישה בחמאה כדי לרכך: להמיס חמאה על חום בינוני בסיר עבה 3 עד 4 ליטר.
מוסיפים את הכרישות הקצוצות, מערבבים למעיל עם החמאה.
מכסים את הסיר ולהפחית את החום לנמוך, לבשל במשך 10 דקות עד הכרישה מתרככים. בדוק כדי לוודא הכרישות אינן בראונינג.
מוסיפים את המרק, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, עלה דפנה, אזובית, טימין, וכפית מלח לסיר.
להגדיל את החום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה, ולבשל במשך 20 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך.
להסיר ולהשליך את עלה המפרץ ואת קורנית sprig. השתמש בבלנדר טבילה או בלנדר עומד למזג כמחצית מהמרק אם אתה רוצה מרק עבה, או את כל זה אם אתה רוצה המרק שלך להיות חלק יותר.
הערה: אם אתה משתמש בבלנדר עומד, פירה המרק בקבוצות, לא למלא את הבלנדר יותר משליש מלא בכל פעם, וזכור להחזיק את המכסה תוך הבלנדר הולך.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד כמה דקות.
להוסיף כמה מקפים של טבסקו לפי הטעם.
מוסיפים פלפל טחון טרי ומלח יותר לפי הטעם. (תפוחי אדמה לספוג מלח, אז ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח ממה שאתה מצפה.)