קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

מרק כרישה תפוחי אדמה

מרק כרישה תפוחי אדמה
מרק כרישה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זה מושלם עבור חורף. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-5574 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם מלח ים, קורנית זרדים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק תפוחי אדמה-כרישה, מרק כרישה תפוחי אדמה, ו מרק כרישה תפוחי אדמה.

הוראות

1
ולחתוך את הכרישה: 
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
חתוך את שורשי הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים את הכרישה לאורך, מאוורר אותם פתוח תחת מים זורמים כדי לעקור כל לכלוך או בוץ מסתתר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
חותכים את צמרות ירוק כהה קשה ולהשליך (או קומפוסט או להקפיא להכנת מלאי).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
פרוס את החלקים הלבנים והירוקים של הכרישה לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מניחים את הפרוסות בקערה של מים קרים ומעוררים אותם עם הידיים כדי להוציא את כל הלכלוך שנותר. ואז לגרוף את הכרישה עם מסננת או כף מחוררת. (ראה כיצד לנקות כרישה)
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לבשל כרישה בחמאה כדי לרכך: להמיס חמאה על חום בינוני בסיר עבה 3 עד 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הכרישות הקצוצות, מערבבים למעיל עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מכסים את הסיר ולהפחית את החום לנמוך, לבשל במשך 10 דקות עד הכרישה מתרככים. בדוק כדי לוודא הכרישות אינן בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מבשלים את המרק: 
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
11
מוסיפים את המרק, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, עלה דפנה, אזובית, טימין, וכפית מלח לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להגדיל את החום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה, ולבשל במשך 20 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1
להסיר ולהשליך את עלה המפרץ ואת קורנית sprig. השתמש בבלנדר טבילה או בלנדר עומד למזג כמחצית מהמרק אם אתה רוצה מרק עבה, או את כל זה אם אתה רוצה המרק שלך להיות חלק יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הערה: אם אתה משתמש בבלנדר עומד, פירה המרק בקבוצות, לא למלא את הבלנדר יותר משליש מלא בכל פעם, וזכור להחזיק את המכסה תוך הבלנדר הולך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2
להוסיף כמה מקפים של טבסקו לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3
מוסיפים פלפל טחון טרי ומלח יותר לפי הטעם. (תפוחי אדמה לספוג מלח, אז ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח ממה שאתה מצפה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק