מרק לובסטר
מרק לובסטר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, שמן זית, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, מרק לובסטר, ו מרק לובסטר.
הוראות
ממלאים קומקום 6 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. לצלול לובסטר קפיצת ראש לתוך מים ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה 8 דקות.
להעביר לובסטר עם מלקחיים לקערה גדולה בכוס מדידה מילואים 2 כוסות בישול נוזלי.
תן ללובסטר לעמוד עד שיהיה מספיק קר לטפל בו. עובד מעל קערה כדי לתפוס את המיצים, לסובב את הזנב ואת הציפורניים ומיצים מילואים. שמור tomalley ולהשליך שקי ראש וכל roe.
הסר בשר מן הטפרים והזנב, הזמנת פגזים וגוף לובסטר. (בשר לובסטר לא יהיה מבושל דרך.) קוצצים בשר גס ומעבירים לקערה. צ ' יל לובסטר בשר, מכוסה.
קוצצים בצל, סלרי, גזר, עגבניות וראש שום חצי לרוחב. ב 6 ליטר שמן חום קומקום כבד על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, סאוט שמורות פגזי לובסטר וגוף, ערבוב מדי פעם, 8 דקות.
מוסיפים ירקות, שום, עשבי תיבול, פלפל, ברנדי, שרי ומבשלים, ערבוב, עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, כ 5 דקות.
להוסיף מלאי ו tomalley שמורות ונוזל בישול. תערובת מבשלים, חשופה, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך סיר גדול, לחיצה על והשלכת מוצקים.
להקציף רסק עגבניות ומבשלים עד מופחת על 3 כוסות, על 10 דקות.
מוסיפים קרם ומרק ומבשלים 5 דקות. בקערה קטנה מערבבים יחד קורנפלור ומים ומערבבים למרק. מרק בישול, ערבוב, 2 דקות. (ביסק יתעבה מעט.)
מוסיפים בשר לובסטר עם כל מיצים שמורים ומרק ומבשלים 1 דקה, או עד בשר לובסטר הוא רק מבושל דרך. מרק ירקות עם מלח ופלפל.