מרק לזניה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך שמן, איטלקי* חמש גבינה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 320 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק לזניה, מרק הלזניה הטוב ביותר, ו מרק לזניה.
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 1 דקות. או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים מרק, רוטב עגבניות ועגבניות חתוכות לקוביות; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מוסיפים אטריות; מבשלים על חום בינוני 10 דקות. או עד למכרז. מערבבים ב 2 כפות. באזיל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.