מרק ליקר סיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 182 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 2498 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן זית, בצל, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה אדיר. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, מרק ליקר סיר, ו מרק ליקר פוט (Likker) .
הוראות
1
להסיר ולהשליך גבעולים כתמים דהויים מן collards; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז; לקרוע לחתיכות 1 אינץ'.
3
להביא כרוב, בשר חזיר, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום; ניקוז. חזור על הליך פעם אחת.
5
לזרוק יחד חזיר קצוץ ורוטב חם; לבשל בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 6 עד 8 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל ושום; לטגן עד רך. מערבבים בקלארדים, קותלי חזיר, תפוחי אדמה, ושאר החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הבשר מן הקרסוליים; להשליך את הקרסוליים. להחזיר בשר למרק.