מרק מינסטרונה טורטליני
מרק מינסטרונה טורטליני דורש מסביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכי לחנות ותקני טורטליני גבינה, גבינת פרמזן, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: סיר אחד מרק טורטליני מינסטרונה, Minestrone Tortellini, ו Minestrone טורטליני.
הוראות
מחממים תנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק בתנור ההולנדי עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, 5 עד 10 דקות.
מערבבים מרק עוף, עגבניות, גזר, סלרי, קטשופ ויין אדום לתוך תערובת נקניק; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד גזר וסלרי הם מכרז, כ 30 דקות.
מוסיפים טורטליני וקישואים למרק ולכסות; מבשלים עד זוקיני במכרז, 25 עד 30 דקות יותר. מרק מצקת לתוך קערות הגשה העליון עם גבינת פרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.