קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מרק מיסו אני

מרק מיסו אני
מרק מיסו אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המרק שלך. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. . 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד, משחת מיסו, משחת מיסו שעורה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. וזה די טוב. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, ו מרק מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה. מצקת החוצה על 1/2 כוס המים הרותחים, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
2
תוסיפי טופו. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3
מוסיפים תרד או בוק צ ' וי; מבשלים על 1 עד 2 דקות, או עד הירוקים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ירוקירוק
4
הסר מרק מחום.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
מערבבים מיסו לבן ושעורה מיסו לתוך מים חמים שמורים. מערבבים לתוך מרק. מצקת לתוך קערות, ומקשטת עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.