מרק מיסו חריף עם בוק צ'וי וונטון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, דבק מיסו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מרק מיסו Mellow עם בוק צ'וי וטופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור מרק: 1
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מתחילים להתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים והטעמים התמזגו, כ -45 עד 60 דקות.עבור wontons: 1מול, לחמם את השמן במחבת בינונית עם מכסה הדוק מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא חום זהוב קל וריחני (הקפד לא לשרוף את השום), על 5 דקות.2
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
7
מוסיפים את בוק צ ' וי, רוטב סויה, וקיין ומערבבים לשלב. כסה ותן לבוק צ ' וי לבשל במשך 2 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הלחות התאדה ואת בוק צ ' וי הוא התרכך אבל עדיין ירוק בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
בוק צ ' וי.
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8
הסר מהחום, טפטוף עם שמן שומשום, ומערבבים לשלב.3
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
9
מניחים 1 או 2 עטיפות wonton על משטח עבודה נקי ויבש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
10
מניחים כפית של תערובת בוק צ ' וי במרכז כל עטיפה. להרטיב את האצבע במים ולהשתמש בו כדי להרטיב את המערכת של כל עטיפה. מקפלים את העטיפה לשניים כדי ליצור מלבן ולחץ על הקצוות כדי לוודא שהם אטומים היטב. משוך את הפינות המקופלות של המלבן יחד מעל מרכז המילוי כך פינות אלה חופפות מעט ולחץ על הקצוות יחד עד אטום, לחות את העטיפה לפי הצורך, כך שהוא שומר. צפו בסרטון על קיפול צורה זו (המכונה לעתים כובע אחיות) וצורות וונטון אחרות כאן. חזור עם העטיפות שנותרו.עבור המרק:1כאשר המרק מוכן, מסננים אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה חסינת חום; להשליך את המוצקים. למחוק את הסיר, להחזיר את המרק למחבת, ולהביא אותו לרתיחה עדינה על חום בינוני.
הוסף את miso נמדד Sriracha ו whisk עד משולב לחלוטין. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.2Drop wontons לתוך המניה מבעבעת אחד אחד, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד wontons הם מכרז וחומם דרך, כ 3 דקות. (אל תתנו מרק לבוא לרתיחה נמרצת, או wontons עלול להתפרק.) טעם ולהוסיף Sriracha יותר לפי הצורך. מחלקים את המרק ואת wontons בין קערות ומקשטים עם בצל ירוק.