קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מיסו חריף עם בוק צ'וי וונטון

מרק מיסו חריף עם בוק צ'וי וונטון
מרק מיסו חריף עם בוק צ'וי וונטון עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, דבק מיסו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מרק מיסו Mellow עם בוק צ'וי וטופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור מרק: 1
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
מחממים את השמן בסיר גדול עם מכסה הדוק על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרק מתחילים להתרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים והטעמים התמזגו, כ -45 עד 60 דקות.עבור wontons: 1מול, לחמם את השמן במחבת בינונית עם מכסה הדוק מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא חום זהוב קל וריחני (הקפד לא לשרוף את השום), על 5 דקות.2
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את בוק צ ' וי, רוטב סויה, וקיין ומערבבים לשלב. כסה ותן לבוק צ ' וי לבשל במשך 2 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הלחות התאדה ואת בוק צ ' וי הוא התרכך אבל עדיין ירוק בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8
הסר מהחום, טפטוף עם שמן שומשום, ומערבבים לשלב.3
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
9
מניחים 1 או 2 עטיפות wonton על משטח עבודה נקי ויבש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
10
מניחים כפית של תערובת בוק צ ' וי במרכז כל עטיפה. להרטיב את האצבע במים ולהשתמש בו כדי להרטיב את המערכת של כל עטיפה. מקפלים את העטיפה לשניים כדי ליצור מלבן ולחץ על הקצוות כדי לוודא שהם אטומים היטב. משוך את הפינות המקופלות של המלבן יחד מעל מרכז המילוי כך פינות אלה חופפות מעט ולחץ על הקצוות יחד עד אטום, לחות את העטיפה לפי הצורך, כך שהוא שומר. צפו בסרטון על קיפול צורה זו (המכונה לעתים כובע אחיות) וצורות וונטון אחרות כאן. חזור עם העטיפות שנותרו.עבור המרק:1כאשר המרק מוכן, מסננים אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה חסינת חום; להשליך את המוצקים. למחוק את הסיר, להחזיר את המרק למחבת, ולהביא אותו לרתיחה עדינה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף את miso נמדד Sriracha ו whisk עד משולב לחלוטין. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.2Drop wontons לתוך המניה מבעבעת אחד אחד, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד wontons הם מכרז וחומם דרך, כ 3 דקות. (אל תתנו מרק לבוא לרתיחה נמרצת, או wontons עלול להתפרק.) טעם ולהוסיף Sriracha יותר לפי הצורך. מחלקים את המרק ואת wontons בין קערות ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
SrirachaSriracha
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיסומיסו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
שתף מתכון זה
13
הדפס
14
דוא " ל
15
שמור (381)

מרכיבים

454פלפל האבנרובייבי בוק צ'וי, ניקה, קצוות קשים גזוז, ופרוס סרטים דקים (כ -3 כוסות)בייבי בוק צ'וי, ניקה, קצוות קשים גזוז, ופרוס סרטים דקים (כ -3 כוסות)6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי8פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין3קרום: פירורי קרקר גרהםקלופים, זנגביל טרי טחוןקלופים, זנגביל טרי טחון21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר2גבעולי עשב לימון, חצייה פרוסה דק (חלקים חיוורים בלבד)גבעולי עשב לימון, חצייה פרוסה דק (חלקים חיוורים בלבד)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק מיסו אדוםהדבק מיסו אדום2בצל ירוק, פרוס דק (חלקים ירוקים בהירים וכהים בלבד), לקישוטבצל ירוק, פרוס דק (חלקים ירוקים בהירים וכהים בלבד), לקישוט2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט גדול, פרוס קלוף דק (אודותשאלוט גדול, פרוס קלוף דק (אודות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב חריף Sriracha, ועוד לפי הצורךרוטב חריף Sriracha, ועוד לפי הצורך2תרמילי כוכב אניסתרמילי כוכב אניס7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף דל נתרן או מרק ירקותעוף דל נתרן או מרק ירקות1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים18טרגון אופציונליטרגון אופציונלי1( חצילים)בצל צהוב, קוביות בינוניותבצל צהוב, קוביות בינוניות