מרק מרק מרק תפוחי אדמה.
מרק מרק מרק תפוחי אדמה אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 365 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . , שהוא מוצק. נסו צ'אודר ירקות גביני {מרק תפוחי אדמה גבינה ברוקולי AKA}, מרק כרובית בייקון-צ'דר (חלופה דלת פחמימות למרק תפוחי אדמה אפוי!- נערה מאיווה אוכלת, ו צ'אודר תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה, גזר, סלרי, בצל ומלח בסיר גדול עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
בינתיים, לשלב חמאה, חלב וקמח בסיר קטן על אש בינונית נמוכה. מערבבים כל הזמן עד חלקה ועבה.
יוצקים תערובת חלב לירקות מבושלים. מערבבים תירס וגבינה עד גבינה מותכת.