מרק נקניק וכרוב
מרק נקניק וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך תפוחי אדמה דקים עור, allspice, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק נקניק כרוב, מרק נקניק כרוב, ו מרק כרוב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים נקניק לעתים קרובות עד השחמה קלה, 6-8 דקות. כפית החוצה ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן מחבת.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד צולע, 3 דקות.
מוסיפים מרק, בירה, תפוחי אדמה, כרוב, גזר, כוסברה, allspice, ו peppercorns (לעטוף ולקשור תבלינים בכותנה אם תרצה). מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים לנשוך, 10 עד 15 דקות. להשליך תבלינים אם עטוף.
מוסיפים פטרוזיליה. מרק מצקת לתוך קערות.
מגישים חרדל לצד להוסיף לפי הטעם.