מרק נקניק, תפוחי אדמה וכרוב
אם יש לך עלים כרוב קרוע, פלפל טחון, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק נקניק, תפוחי אדמה וכרוב, מרק נקניק, תפוחי אדמה וכרוב, ו מרק נקניקיות, תפוחי אדמה וקייל.
הוראות
מחממים סיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה. להתפורר נקניק לתוך סיר; לבשל ומערבבים עד השחמה, על 10 דקות.
מערבבים חצי וחצי, תפוחי אדמה, מרק עוף, חלב, בצל, אורגנו, פתיתי פלפל אדום לתוך נקניק, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, על 30 דקות. מתבלים עם פלפל שחור, מערבבים כרוב לתוך מרק. מבשלים עד כרוב הוא מכרז, 10 עד 15 דקות יותר.