מרק נקניקים ותפוחי אדמה
מרק תפוחי אדמה ונקניקיות הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך תפוחי אדמה, חצי שמנת, נקניק הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: נקניק הודו, כרוב ומרק בטטה, סלט תפוחי אדמה נקניק הודו, ו בטטה & צ'ילי נקניק הודו.
הוראות
מניחים את החמאה או מרגרינה, תפוחי אדמה, בצל וסלרי בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים מים לכיסוי ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שתפוחי אדמה רכים.
מחית את תערובת תפוחי אדמה מבושלת בקבוצות קטנות בבלנדר או מעבד מזון. להחזיר את תערובת פריד לסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקילבסה, תערובת טבילה בחווה וחצי. מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר מרק לחמם דרך, אבל לא להרתיח.