מרק סלמון עם כוסברה פסטו הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 548 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק עגבניות קלוי עם כוסברה פסטו, סלמון עם כוסברה פסטו, ו סלמון עם כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פסטו: 1
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מניחים את כל החומרים בבלנדר ותהליך, לעצור את הבלנדר כדי לגרד את הצדדים לעתים קרובות, עד משחה חלקה נוצרה.עבור מרק: 1Melt 2 כפות של החמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה, ומלח ופלפל נמדדים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.2
מוסיפים את מיץ הצדפות ויין ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני כדי לשמור על רתיחה ולהמשיך לבשל עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השמנת והחלב, חוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד נמוך בינוני ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.3 בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/2 כף חמאה עם הקמח, באמצעות האצבעות שלך כדי ליצור משחה חלקה. לחץ על הדבק לתוך לולאות חוט על החלק התחתון של מקציף ולטפטף לתוך המרק עד מומס ומפוזר באופן שווה. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל, מוסיפים אותו למרק, וממשיכים להתבשל עד שהסלמון מבושל רק דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ אודר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את המרק מחום ומערבבים טבסקו ומיץ לימון. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, טבסקו, ומיץ לימון כמו needed.To מגישים: 1 מחלקים את המרק בין קערות הגשה העליון עם כפית של כוסברה פסטו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
צ אודר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.