קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סלק ושומר צונן

מרק סלק ושומר צונן
מרק סלק ושומר צונן נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלק, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק סלק צונן ושומר עם גבינת סנופריסק נורווגית, מרק סלק צונן, ו מרק סלק צונן (מתכונים דומים).

הוראות

1
השאר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
מניחים סלק וזרעי שומר בסיר בינוני; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים סלק דרך מסננת דקה לתוך קערה, הזמנת זרעי שומר 3 כוסות בישול נוזלי. יש לשטוף סלק מתחת למים קרים; לנקז. לקלף סלק; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', הזמנת 3/4 כוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים סלק שנותר, נוזל בישול שמור, וזרעי שומר בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
שלב 1/4 כוס מים ושמן במחבת nonstick בינונית; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים נורת שומר ובצל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
שלב תערובת נורה שומר, תערובת סלק, חלב חמאה, מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים מרק לקערה; מכסים ומקררים ביסודיות. מצקת 3/4 כוס מרק לתוך קערות בודדות, העליון עם 2 כפות סלק שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת