מרק סלק צונן ושומר עם גבינת סנופריסק נורווגית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל סלק צונן & מרק שומר עם גבינת Snøfrisk נורבגי. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ יין, מלח אונקיה ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק סלק צונן, מרק סלק צונן, ו מרק סלק וחמאה צונן.
הוראות
לחמם את השמן בסיר גדול להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שומר וזרעי שומר.
מטגנים כ 5 דקות עד שהירקות מתרככים, אבל עדיין לא חומים.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ולכסות את המחבת. מבשלים כ -15 דקות עד שהירקות רכים מאוד.
מוסיפים את גבינת Snøwfrisk, ערבוב עד הגבינה נמס לתוך המרק.
מוסיפים את הסלק פרוס וכל הנוזל בפחית.
מוסיפים את החומץ וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. באמצעות בלנדר טבילה מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. לטעום ולהתאים תיבול. מכסים ומאפשרים למרק להגיע לטמפרטורת החדר. ואז לקרר עד מקורר היטב.
מגישים קר, מקושט עם בריכות שומר שמורות.