מרק סלרי צונן עם צדפות מפרץ Nantucket
מרק סלרי צונן עם צדפות מפרץ Nantucket עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך צדפות מפרץ nantucket, חמאה, קרם fraîche, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלק צונן ומרק סלרי, צדפות עם סלט שורש סלרי, ו סלרי שורש Remoulade עם צדפות וקוויאר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמס את החמאה על חום מתון.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הסלרי פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך עדין ירוק בהיר, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רך, על 8 דקות.
עובד בקבוצות, מחית את המרק עם הפטרוזיליה. מסננים את המרק לתוך קערה, לחיצה על המוצקים.
להקציף את frache crme ומקרר עד צונן. מתבלים את המרק במלח ופלפל לבן.
רק לפני ההגשה, חום 1 כף שמן במחבת גדולה עד עישון. בקערה, מתבלים את הצדפות במלח ופלפל וזורקים עם כף השמן שנותרה.
מוסיפים את הצדפות למחבת; מבשלים על חום גבוה, מסתובבים, עד הזהב מבושל דרך, על 3 דקות.
מצקת את המרק לתוך קערות ותולה את הצדפות במרכז.
מפזרים את עלי הסלרי ומגישים מיד.