זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, מלאי ירקות, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברשת את הבשר של הדלעת עם קצת חמאה ועונה עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל לבן טחון טרי. על מחבת להניח את הצד בשר סקווש למעלה. צלוי במשך כ 30 עד 35 דקות או עד הבשר הוא נחמד ורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סכין קילוף
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לגרוף את הבשר מן העור לתוך סיר ולהוסיף את המניה, דבש, וג ' ינג ' ר. להביא רתיחה מחית באמצעות בלנדר מקל. מערבבים את השמנת הכבדה ולחזור לרתיחה נמוכה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף