מרק סקווש Butternut של ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Butternut של ברי מרק סקווש. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, דלעת סקווש, פתיתי צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלורית, מרק דלורית, ו מרק דלורית.
הוראות
לשטוף סקווש; לחתוך חצי לאורכו לגרוף את הזרעים.
מניחים חצאים לקצץ בצד למטה בתבנית אפייה 12 על ידי 17 אינץ'. לקלף, חצי, ותפוחי ליבה; להוסיף למחבת, יחד עם 1/4 כוס מים.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד סקווש ותפוחים רכים כאשר פירסינג, כ 45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוף בשר סקווש מקליפות; להשליך קליפות.
במעבד מזון או בלנדר, בקבוצות במידת הצורך, מערבולת סקווש, תפוחים ומרק עד חלקה.
יוצקים טהור לתוך מחבת 3-4 ליטר.
מוסיפים יין, קינמון, אגוז מוסקט, ג ' ינג 'ר ופתיתי צ' ילי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג טעמים, כ 15 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרק מצקת לתוך קערות רחבות ומקשטים עם עירית.