מרק סרטנים
מרק סרטנים נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוניאק, יין, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 75 שעות. מתכונים דומים: מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.
הוראות
אם משתמשים בסרטנים חיים, מוסיפים לסיר מים רותחים באמצעות מלקחיים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה עד קליפות סרטנים הם אדומים, 5 עד 6 דקות.
שים סרטנים (מבושל או קפוא מבושל) לתוך מחבת צלייה מתכת גדולה. מכסים במגבת מטבח נקייה וקליפות פאונד עם מפצח בשר למחוץ (כולל טפרים).
מחממים חמאה ושמן באותו סיר על אש בינונית גבוהה עד הקצף שוככת, ואז מבשלים בצל, גזר, סלרי ושום עם עלי דפנה, טימין, ציפורן, פלפל, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים קוניאק, יין וסרטנים כתושים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מרק ומים וחוזרים לרתיחה. קצף דל שומן, ואז מבשלים, מכוסה, ערבוב ברפרוף מדי פעם, 1 שעה.
שים מסננת בקערה גדולה, ולאחר מכן לנקז מרק סרטנים, הזמנת מוצקים לחמאת סרטן (אם עושים).
מצקת 2 מרק כוסות ולהעביר לסיר 1 ליטר.
מוסיפים אורז ומבשלים, מכוסה, עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות (לא כל הנוזל ייספג).
מערבבים יחד אורז עם נוזל בישול ו 1 כוס יותר מרק סרטן בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן להוסיף מרק שנותר בסיר בינוני.
רק לפני ההגשה, לחמם מרק מרק על חום בינוני עד חם, ולאחר מכן לערבב טרגון, מיץ לימון, קאיין, ו 1/8 כפית פלפל.
מצקת מרק לתוך קערות וכפית קצת crabmeat למרכז, ואז לטפטף עם כמה חמאת סרטנים (אם עושים).
מרק, ללא טרגון, מיץ לימון, תיבול סופי, בשר סרטנים, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. דק מעט עם מים במידת הצורך בעת reheating, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.