מרק סרטנים נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוניאק, יין, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 75 שעות. מתכונים דומים: מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.
הוראות
1
אם משתמשים בסרטנים חיים, מוסיפים לסיר מים רותחים באמצעות מלקחיים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה עד קליפות סרטנים הם אדומים, 5 עד 6 דקות.
מחממים חמאה ושמן באותו סיר על אש בינונית גבוהה עד הקצף שוככת, ואז מבשלים בצל, גזר, סלרי ושום עם עלי דפנה, טימין, ציפורן, פלפל, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מרק, ללא טרגון, מיץ לימון, תיבול סופי, בשר סרטנים, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. דק מעט עם מים במידת הצורך בעת reheating, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.