מרק סרטנים I
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מרק סרטנים אני יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. . אם יש לך מלאי דגים, בצל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, מרק לובסטר, ו מרק לובסטר.
הוראות
חתוך את זנב הלובסטר לחצי לאורכו.
ממיסים חצי מהחמאה במחבת, מוסיפים את הבצל והבצל ומבשלים במשך 5 דקות, או עד רך אבל לא צבעוני.
מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את חצאי הלובסטר, מלאי דגים, פטרוזיליה, עלה דפנה, פלפל, מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות, ברפרוף את פני השטח כנדרש.
הסר את הלובסטר מהמלאי, להתקרר מעט ולקחת את הבשר מן הפגזים. תניח את בשר הלובסטר בצד, תמחץ את הקליפה ותחזיר אותו למחבת. המשך להתבשל במשך 40 דקות נוספות. מסננים את המניה, ואז מסננים שוב דרך מסננת מרופדת עם 2 שכבות של מוסלין לח או בכותנה.
חותכים כמה פרוסות דקות מהלובסטר כדי להשתמש כקישוט ולהניח בצד. בבלנדר, למזג את בשר הלובסטר שנותר עם קצת מהמלאי המתוח עד חלקה.
מערבבים את הקמח ואת החמאה שנותרה למשחה.
מוסיף את הלובסטר מחית לסיר יחד עם ממרח הקמח, מחית עגבניות, שרי, שמנת, אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הטרגון ואת שאר המלאי ומבשלים, ערבוב ברציפות, על חום גבוה עד המרק רותח ומתעבה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות. עונה לטעום ולהגיש מקושטים עם לובסטר שמורות וכמה גבעולים של טרגון, אם תרצה בכך.