קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מרק עגבניות בצל צרפתי

מרק עגבניות בצל צרפתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מרק עגבניות בצל צרפתי. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 430 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה רזה חלקית, חמאה, פתיתי פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מרק בצל צרפתי קלאסי , מרק בצל צרפתי דאנקין ומרק מרסלה בצל צרפתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל ושום בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשותפילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
2
מוסיפים את מיץ העגבניות, החמין, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והסוכר החום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל זיתים ממולאיםקוקטייל זיתים ממולאים
בוטנים לא מלוחים (לא חובה)בוטנים לא מלוחים (לא חובה)
1/4 אבוקדו בינוני בשל, קלוף ופרוס1/4 אבוקדו בינוני בשל, קלוף ופרוס
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד6 תפוחי אדמה קטנים של יוקון זהב, פרוסים דק מאוד
3
מצקת מרק לתוך 10 גרם. קערות מרק חסינות לתנור או רמקינים. למעלה עם לחם צרפתי; מפזרים גבינה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 פרוסות גבינת מוצרלה רזה חלקית5 פרוסות גבינת מוצרלה רזה חלקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מצקתמצקת